Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Bazalka je nejčastěji spojována s chutí rajčat, ale má velmi všestranné použití v kuchyni. Vašemu pokrmu dodá nádech středozemní kuchyně. Skvělé domácí bazalkové pesto pro přípravu nejen italské kuchyně, ale k dochucení těstovin, salátů, pomazánek nebo k namazání na pečivo, nejlépe opečené tousty.
hrst nakrájené čerstvé bazalky
stroužek česneku
lžíce piniových oříšků
6 lžic olivového oleje
sůl
Veškeré ingredience v misce smícháme.
Směs naplňte do menších sklenic, po uzavření skladujte v lednici.
Můžete udělat jednu pálivější verzi, když do části směsi přidáte pálivou papričku.