Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
10 méně rozkvetlých květů
1,8 l lihu
1,25 kg krystalového cukru
1,8 l vody
2 citrony
12 hřebíčků
Citrony nakrájíme na plátky a spolu s květinami povaříme na mírném ohni v 1,5 l vody asi 15 až 20 minut.
Pak odstavíme a přikryjeme na 24 hodin.
Po 24 hodinách vše přecedíme, přidáme hřebíček s cukrem a povaříme na sirup.
Po vychladnutí vyjmeme hřebíček, dolijeme líh a uzavřenou nádobu necháme 1 až 2 týdny odpočívat.
Pak je třeba ho přelít a odložit na tmavé místo