Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Suroviny:
1 L oleje
4 cibule
1 stroužek česneku
hrst čerstvého Jitrocele
hrst čerstvé Bazalky
hrst čerstvé Máty
větvička čerstvého tymiánu
list šťovíku
pár listů pampelišky
pár květů jetele
sůl pepř
Postup přípravy:
Olej zahřejeme k varu a postupně do něj vložte veškeré ingredience. Před varem stáhněte a nechte zchladnout
Maso do marinády naložte na 3 dny. Pokud by jste nakládali zvěřinu, tak na 5-8 dní.
Maso pozvolna grilujte na dřevěném uhlí.
Před dokončením můžeme do ohně přidat 1-2 větvičky Jalovce a borové jehličí.
.