Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Suroviny:
3 středně velké brambory
2 hrsti mladých lístků Jitrocele
2 šalotky
1 stroužek česneku
Sůl
pepř
Olej na smažení
Postup přípravy:
Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na plátky
Na pánvi zpěňte šalotku a přidejte lístky Jitrocele. Přidejte prolisovaný stroužek česneku
Jakmile listy Jitrocele změknou, vyndejte je a vsypte na pánev brambory. Ty osmažte do zlatova, okořeňte a vmíchejte Jitrocelové lístky.
Podáváme jako přílohu k masu, ale lze konzumovat jako hlavní chod.
.