Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Suroviny:
2 kg plodů bezu černého
6 hvězdiček anýzu
1 l vody
1 kg cukru
1 sáček vanilkového cukru
2 dl instantní kávy
½ l rumu
Postup přípravy:
Bezinky dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme anýz a necháme je rozvařit.
Šťávu necháme překapat přes řídké plátno, následně do ní přidáme cukr a znovu ji necháme povařit cca 7 až 10 minut, dokud se cukr nerozpustí.
Do horké šťávy přidáme připravenou instantní kávu a po vychladnutí ještě tuzemák.
Likér plníme do čistých a dobře uzavíratelných lahví.
Skladujeme v chladu a temnu.
.