Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Suroviny:
Natvrdo uvařené vejce
Cibule
Máslo či olej
Listy zeleného salátu dle vlastní chuti
Čerstvé bylinky: listy lichořeřišnice, řebříček, lístky jetele
Žampiony či jiné houby
Jedlé květy: měsíček lékařský, ibišek, růže, jetel, lichořeřišnice
Čerstvá petrželka
Trocha kvalitního octa
Olej
Pepř
Sůl
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle či oleji a přidáme petrželku pokrájenou najemno.
Do pánve vsypeme pokrájené houby a podusíme do měkka.
Na talíř naaranžujeme salát. K zeleným listům salátu se přidává lichořeřišnice a samozřejmě bylinky, například řebříček a lístky jetele.
Obsah pánve ochutíme octem, olejem, pepřem a solí. Vše řádně promícháme a přidáme na talíř se salátem a bylinkami.
.