Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Suroviny:
2dcl nálevu z heřmánku
2 ½ dcl smetany na šlehání
8 vaječných žloudků
250g cukru
1dcl vody
Nálev:
15g heřmánku
2dcl vody
Postup přípravy:
Připravte si nálev z heřmánku a dvou decilitrů vody a nechte jej vychladnout.
Po dobu pěti minut vařte vodu s cukrem. Našlehejte žloutky a přidávejte je za pomalého míchání do cukrového sirupu.
Přeceďte nálev z heřmánku a pomalu ho vlijte do žloutkové směsi. Dobře zamíchejte a přidejte našlehanou smetanu – nejdříve trochu šlehačky a poté opatrně zbytek.
Vlijte do nádoby a nechte mrazit alespoň šest hodin.
.