Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Suroviny:
Jitrocelové lístky - hrst
Popenec obecný - hrst
Ptačinec žabinec – hrst až 2
Rajčata dle chuti a velikosti (4-6)
Květy na ozdobu sedmikráska, lichořeřišnice, petrklíč, fialka
1 lžička hořčice
olej
Balsamico
Sůl
Postup přípravy:
Popenec a jitrocel, které jsou trochu tuhé, nasekáme nadrobno a rajčata nakrájíme na kostičky.
Smícháme hořčici, olej, balzamikový ocet, zálivku osolíme, opepříme a nalijeme na salát.
Nakonec přidáme žabinec, který je křehký a v oleji snadno vadne, a salát ozdobíme květy.
.