Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Ingredience:
1/2 kg nesoleného sádla (vazelíny)
2 hrstě čerstvě vypučelých listů bezu černého
Příprava masti:
Sádlo za pomalého važení a stálého míchání přiveďte k varu a vhoďte do něj nasekané listy Černého bezu. Nechte chvilku slabě bublat a sejmeme z ohně.
Druhý den mast znovu ohřejeme.
Slijeme do kelímku
Užívání:
Mast snímá bolest a zázračně rozpouští krevní sraženiny. Stejně působí přímo přiložené listy nebo obklad z čajového nálevu.
* Veškeré informace zde uvedené mají pouze archaický informativní charakter. V žádném případě je nelze dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006, chápat jako recepty, rady či návody na přípravu